Dash kamera, 4k Dash kamera, Earview Mirror, Streaming Media recorder - Tryace
  • B5N
  • t20p
  • B7
  • 1

  • 3

  • tryace2000w变压器banner(改)-郭奇松20180730

"Apa ta"

Shenzhen TryAce Technology Co., Ltd iku salah siji saka manufaktur anjog nggabungaken R & D, produksi lan dodolan dual mlayu cam, cam mlayu 4k, wifi mlayu cam, cam mlayu cilik, didhelikake cam mlayu, pangilon kamera ....
With 15 years experience in car dash camera , more than 900 skilled workers can produce 300,000 high-quality Dash cam monthly for OEM orders. supported by the strong R&D team.

We wis nyiyapake pesawat saka sistem kontrol kualitas, Ing saiki, kita kudu luwih saka 10 QC buruh, lan strictly nglengkapi produk ISO9001.Our wis diajeni sertifikat saka CE, FCC, CCC, RoHS, lan IP68. We kudu 15 taun pengalaman kaca, nyediakake layanan kanggo nambah OEM lan Potongan pesenan ing Amerika, Eropa, Amerika Utara lan Asia Kidul-Wétan. Lan tim perdagangan kita siap kanggo ngawula.

WhatsApp Online Chat !