Wuku Insurance saka Dashboard Cam kanggo Car Panjenengan: Perspektif ame Outlook

Manufacturing Companies for Dual Lens Rear View Mirror Car Camera -
 Car Dash Cam TH2 2.7 FHD 1080P Vehicle Accident Video Recorder Super Night Vision 170 Degree Wide Angle On Dash Video,G-Sensor,W...

Mlayu CAMERA Intro

A cam dashboard kamera sing diseleh ing koco utawa dashboard lan terus-terusan ngrekam kabeh sing mengkono nalika sampeyan sing nyopir mobil. versi liyane majeng kamera uga bisa ngrekam views mburi; sawetara sing dilengkapi karo infra abang sensor kanggo ngaktifake rekaman ing peteng banget. Kamera kanthi otomatis ngalih ing lan wiwit ngrekam sanalika engine mobil wiwit. Iku nyimpen kabeh data video ing kertu memori. Sawetara kamera saged ngrekam ing High Definition lan ngirim kualitas video gedhe.

Iki teknologi tartamtu sing bisa dadi cukup menarik kanggo akeh pembalap. Iku teknologi diwasa lan ingkang cetha dipigunakaké ing negara-negara ngendi Laka lan penipuan insurance katon dadi masalah (contone Rusia, China).

IS A CAM mlayu mbiyantu pembalap?

Apa apike kanggo duwe kuwi piranti ing Papan mobil? Aku mikir supaya! Kamera seksi adil lan bisa "nganggo" kanggo sampeyan kudu soko kelakon. Bisa Laka amarga maneuver dikarepke saka mobil ing ngarepe sampeyan utawa kacilakan tembe sing meh mokal kanggo ngenali utawa mung kahanan sing mbutuhake ujian rinci mengko. Punapa mawon iku, cam dashboard bakal ana kanggo kontribusi kanggo nemokake bebener.

Apa privasi data badhan ing kasus iki? Aku ora mikir, anggere video tetep karo mobil lan ora bisa ditularaké liya. Ing wayahe paling kamera mlayu nggunakake kertu memori kang wis saya maneh ditulis wiwit video direkam ing daur ulang. Iki nyebabake mung sawetara jam utawa dina ing video kasedhiya (gumantung saka ukuran kertu memori kang).

Mlayu CAM IS A FIELD GREEN FOR asuransi

Ana loro organisasi sing mbokmenawa bakal entuk manfaat paling saka kuwi piranti kang digunakake dening konsumen: asuransi lan penegakan hukum. Iki amarga cam mlayu bisa nemen kontribusi kanggo resolusi kacilakan lalu lintas lan claims.

Aku ora yakin carane polisi sumerep idea saka kamera dashboard mobil biasa nanging polisi mobil sing dilengkapi karo teknologi iki kanggo document kahanan dalan. Aku mbayangno wong bakal ngisin teknologi iki minangka ngatur mung fasilitas proyek sing.

Ing kahanan karo asuransi punika dicokot beda. Aku ora weruh samubarang asuransi maringi hadiah klien karo premi ngisor kanggo gadhah cam dashboard ing mobil. Ing kasunyatan, nalika aku iki ngomong kanggo siji perusahaan insurance takon yen padha kenal bukti liwat cam dashboard ing wawasan ing proses pambiji pratelan sing, reply banget umum: "We welcome sembarang informasi tambahan sing bakal kontribusi kanggo mbenerake Assessment Laka lan kanggo nangani saka pratelan. Nanging aku ora duwe perspektif tartamtu ing panggunaan kamera dashboard ing mobil sanadyan; iku cukup anyar kanggo kita ... "

hipotesis iku sing kudu nggawe nggunakake data mlayu cam in diskusi karo polisi utawa ing pengadilan kanggo priksa manawa sampeyan ora dianggep-dadi-ing-fault. Ora kang dianggep ing-fault sawise Laka bisa mbiyantu nyegah premi insurance saka nambah. Tambahan, cam mlayu bisa bantuan kanggo ngreksa rekaman driving resik.

KANTOR: Apa bisa mlayu CAMERA dadi IN FUTURE?

Apa ana mangsa kanggo kamera dashboard? Pancen! Aku bisa kontribusi kanggo loro Assessment bener saka kacilakan lalu lintas lan prilaku driver luwih. Sampeyan bakal "trustful" seksi sing tansah "lenggah" ing mobil lan bisa mbuktekaken TCTerms nanging pengamat padha bakal mesthekake yen sampeyan ora nggawe kesalahan wiwit iki bakal direkam uga lan data bisa digunakake marang sampeyan .

discounts Insurance: Salah cara aku mbayangno iku katon produk insurance disambung kanggo gadhah kamera video ing mobil eg diskon insurance mlayu cam kanggo sing pembalap sing arep kanggo nginstal kuwi piranti. Ing kasunyatan, materi mlayu cam Ngartekno bisa nyuda wektu pratelan-Prosès kanggo asuransi wiwit adjudicators pratelan bisa nemokaké bebener sing akeh luwih cepet.

produk insurance anyar kanggo konsumen: Tape-kaya-sampeyan-drive insurance bisa uga luwih atraktif kanggo konsumen yen padha njaluk koyo sing cilik sing bakal kabiji banget sabenere karo bantuan saka kamera tinimbang nggunakake aturan wis disetel 50-50 kanggo nangani kasus akeh asuransi apa dina iki. Conto bisa dadi tabrakan sisih loro montor ing dalan nalika katon yen padha ing utawa liwat garis tengah (supaya disebut "sideswipe") lan ora ana cara kanggo mbuktèkaké tanpa rekaman video.

Dibangun ing pilihan mobil: Salajengipun iku bisa sing dicocogake versi kamera dashboard bisa nemokake cara menyang produksi mobil massa minangka fitur khusus. Duwe mobil kuwi karo kamera resmi nyatakaké bisa dikenali ing premi insurance kaya ban mangsa, piranti weker utawa kendaraan Sato. Mung mikir bab cara liya saka transportasi kayata pesawat utawa kapal - lagi kabeh dilengkapi kothak ngrekam kabeh ireng sing mengkono. Apa mobil sing arep sembarang beda?

Extension saka solusi pituwas-kaya-sampeyan-drive: Ana supaya disebut insurance pituwas-kaya-sampeyan-drive sing lagi kasil ana dening sawetara asuransi. Pay-kaya-sampeyan-drive insurance ngétung premi miturut prilaku driving individu kang, maringi hadiah aman driving nalika nelusuri lan nambah biaya insurance ing gaya nyopir mbebayani. A "kothak ireng" piranti diinstal ing kendaraan nglacak paramèter tombol ing lelampahan lan Transfer data kanggo penanggung, sing banjur ngatur tingkat premium. Dash cam extension logis insurance iki sing bisa nglengkapi karo liyane data lan kaweruh.

Fun, fun, fun: One nggunakake fun kamera ing mobil nalika mengkono dalan trip - sampeyan bisa kanthi gampang nggawe dalan trip video becik kanthi bagéyan video sing paling apik. kamera Dashboard bisa njaluk akèh karya rampung kanggo sampeyan!

Ngendi bisa nemokake A CAMERA CAR?

Inggih, aku tak mine saperangan taun ago eBay. Aku pracaya sampeyan bisa njaluk kamera mlayu saiki loro ing Amazon utawa eBay. A kamera prayoga bakal biaya watara saperangan atus dollar, ana uga opsi luwih murah nanging temenan kualitas (utamané baterei) ora sing dhuwur.


Insurance Benefits of a Dashboard Cam for Your Car: Current Perspective and Outlook Related Video:


We will devote ourselves to giving our esteemed buyers using the most enthusiastically thoughtful services for Racing Car Cameras , kamera Best Car , 1080p Car Black Box , We'll continue to devote ourselves to market & product development and build a well-knit service to our customer to create a more prosperous future. Please contact us today to find out how we can work together.
WhatsApp Online Chat !