Dash kaméra, 4k dash kaméra, Earview Eunteung, Streaming Media Recorder - Tryace
  • B5N
  • t20p
  • B7
  • 1

  • 3

  • tryace2000w变压器banner(改)-郭奇松20180730

"Naon anu kami ngalakukeun"

Shenzhen TryAce Téhnologi Co., Ltd nyaeta salah sahiji pabrik ngarah integral tina R & D, produksi jeung jualan dual dash Cam, Cam dash 4k, wifi dash Cam, Cam dash leutik, disumputkeun Cam dash, eunteung kaméra ....
With 15 years experience in car dash camera , more than 900 skilled workers can produce 300,000 high-quality Dash cam monthly for OEM orders. supported by the strong R&D team.

Simkuring tos nyetel hiji susunan sistem kadali kualitas, Dina hadir, urang kudu leuwih ti 10 QC pagawe, sarta mastikeun ngalengkepan produk ISO9001.Our geus ngahormatan sertipikat ti CE, FCC, CCC, ROHS, sarta IP68. Simkuring gaduh 15 taun pangalaman ékspor, nyadiakeun jasa pikeun ngaronjatkeun OEM na ODM pemesanan di Amérika, Eropa, Amerika Utara jeung Asia Tenggara. Jeung tim dagang kami geus siap ngaladénan anjeun.

WhatsApp Online Chat !