About Us

Shenzhen TryAce Téhnologi Co., Ltd nyaeta salah sahiji pabrik ngarah integral tina R & D, produksi jeung jualan dual dash Cam, Cam dash 4k, wifi dash Cam, Cam dash leutik, disumputkeun Cam dash, eunteung kaméra ....
With 15 years experience in car dash camera , more than 900 skilled workers can produce 300,000 high-quality Dash cam monthly for OEM orders. supported by the strong R&D team.

Simkuring tos nyetel hiji susunan sistem kadali kualitas, Dina hadir, urang kudu leuwih ti 10 QC pagawe, sarta mastikeun ngalengkepan produk ISO9001.Our geus ngahormatan sertipikat ti CE, FCC, CCC, ROHS, sarta IP68. Simkuring gaduh 15 taun pangalaman ékspor, nyadiakeun jasa pikeun ngaronjatkeun OEM na ODM pemesanan di Amérika, Eropa, Amerika Utara jeung Asia Tenggara. Jeung tim dagang kami geus siap ngaladénan anjeun.

"Dijieun nu ilahar ilahar" mangrupakeun Pamanggih managerial kami persist di na ngalaksanakeun hareup. Dina waktu nu sarua, nya éta tujuan unggal TryAce baé pursues. Simkuring yakin: Di lingkungan favored pikeun ngabentuk masarakat harmonis sarta kaamanan Cina sarta jeung rojongan tur dorongan kami meunang ti puluhan konsumén satia TryAce s sarta unggal walk tina kahirupan, urang, salaku aktivis seger, bakal pasti ngamangpaatkeun pinuh ku ibukota, téhnologi, bakat na manajemen urang kudu macul di Ngalanglang na innovating produk anyar, nyieun deui kontribusi pikeun isukan leuwih alus ti nagara urang jeung kaamanan lalulintas di dunya.


WhatsApp Online Chat !