Mangpaat asuransi of a Dashboard Cam pikeun Car anjeun: pandang Wayah sareng Outlook

Factory Supply Truck Car Camera -
 T8P Dual Dash Cam Full HD1080P 170 Degree Wide Angle Dashboard Camera Recorder with G-Sensor,WDR,Loop Recording,Super Night Vision Front and Rear Car Dash Camera ...

Dash kaméra intro

A Cam dasbor nyaéta kaméra anu disimpen dina kipas kaca anjeun atanapi dasbor sarta terus ngarekam sagalana yén kajadian bari anjeun nyetir mobil. Vérsi anu leuwih canggih tina kaméra ogé bisa ngarekam pintonan pungkur; sababaraha dilengkepan infra-beureum sensor ngaktipkeun rekaman di nu poek teuing. Kamera sacara otomatis pindah on na dimimitian ngarekam pas mesin mobil dimimitian. Ieu ngaheéat sadaya data video ka kartu memori. Sababaraha kaméra anu sanggup ngarékam di Luhur Harti jeung nganteurkeun kualitas video hébat.

Ieu teknologi tinangtu anu tiasa rada metot pikeun loba pembalap. Ieu téhnologi dewasa sarta sacara éksténsif dipaké di sababaraha nagara mana kacilakaan sarta panipuan asuransi nembongan jadi masalah (misalna Rusia, Cina).

IS A Cam dash mantuan pikeun drivers?

Éta mangrupakeun ide nu sae pikeun mibanda alat sapertos dina dewan mobil a? Abdi pikir kitu! kamera saksi obyektif anjeun sarta bisa "nyarita" keur anjeun kedah hal kajadian. Bisa jadi kacilakaan alatan hiji obahanana tentara kaduga tina mobil di hareupeun anjeun atawa kacilakaan curang nu ampir teu mungkin pikeun mikawanoh atawa ngan saukur kaayaan nu ngabutuhkeun hiji ujian lengkep engké. Naon éta, hiji Cam dasbor bakal aya kana nyumbang kana nyungsi kaluar bebeneran.

Nyaeta privasi data perhatian dina hal ieu? Ku teu sangka, salami video bakalan kalayan mobil na teu dikirimkeun nguap. Dina momen paling cams dash make kartu memori nu geus terus keur ulang tulisan saprak video ieu kacatet dina loop a. Ieu ngakibatkeun mung sababaraha jam panungtungan atawa poé ti video sadia (gumantung kana ukuranana kartu memori urang).

Dash Cam IS widang héjo pikeun INSURERS

Aya dua organisasi nu meureun bakal nguntungkeun nu paling ti alat saperti dipake ku pamakéna: insurers jeung penegak hukum. Ieu kusabab hiji Cam dash tiasa greatly nyumbang kana resolusi kacilakaan lalulintas sarta klaim.

Kami moal pasti sabaraha pulisi nilik pamanggih cams dasbor dina mobil biasa tapi mobil pulisi nu dilengkepan téhnologi ieu dokumén kaayaan jalan. Abdi ngabayangkeun maranéhna bakal akur téhnologi ieu salaku eta ngalakukeunana ukur fasilitas jobs maranéhanana.

Kaayaan kalawan insurers nyaéta bit béda. Kami teu sadar sagala insurers rewarding klien maranéhanana jeung premiums handap pikeun gaduh Cam dasbor dina mobil maranéhanana. Kanyataanna, nalika kuring ieu ngawangkong hiji parusahaan asuransi nanyakeun lamun aranjeunna ngakuan bukti via Cam dasbor dina tinimbangan dina prosés assessment ngaku maranéhanana, reply ieu pisan umum: "Simkuring ngabagéakeun sagala informasi tambahan anu bakal nyumbang kana ngabenerkeun assessment tina kacilakaan jeung ka nanganan tina ngaku a. Tapi urang teu boga wae pandang sabagean dina pamakéan kaméra dasbor dina mobil sanajan; éta rada anyar mun urang ... "

hipotesa abdi nu kedah ngadamel pamakéan data dash Cam dina sawala kalayan pulisi atanapi di pangadilan pikeun mastikeun yén anjeun teu dianggap-jadi-di-lepat. Henteu keur dianggap di-lepat sanggeus kacilakaan bisa nulungan nyegah premiums asuransi anjeun ti ngaronjatkeun. Sajaba ti, a Cam dash bisa ngabantu pikeun ngawétkeun rékaman nyetir beresih.

Outlook: naon bisa dash kaméra jadi kapayunna?

Aya naon kahareup pikeun kaméra dasbor? Lieur! Jigana bisa nyumbang kana boh assessment bener kacilakaan lalulintas sarta kabiasaan supir hadé. Anjeun bakal meunang hiji "trustful" saksi anu salawasna "sits" dina mobil anjeun sarta bisa ngabuktikeun titik anjeun tapi panitén sarua bakal mastikeun yén anjeun teu nyieun kasalahan naon saprak ieu bakal dirékam ogé jeung data bisa dipaké ngalawan Anjeun .

diskon asuransi: Salah sahiji skenario anu kuring bisa ngabayangkeun nya penampilan produk asuransi numbu ka gaduh kaméra video dina mobil misalna diskon asuransi dash Cam anjeun pikeun maranéhanana drivers anu mutuskeun install alat saperti. Kanyataanna, bahan dash Cam nyata bisa ngurangan waktu ngaku-processing keur insurers saprak adjudicators ngaku bisa manggihan kaleresan leuwih gancang.

produk asuransi Anyar pikeun pamakéna: pita-sakumaha-anjeun-drive asuransi tiasa ogé leuwih pikaresepeun pikeun pamakéna mun maranéhna meunang rarasaan yen hal maranéhanana bakal ditaksir pisan persis sareng pitulung ti kaméra hiji tinimbang ngagunakeun aturan siap pake 50-50 pikeun penanganan kasus saloba insurers do kiwari. Hiji conto bisa janten tabrakan samping dua mobil di jalan lamun nembongan yen duanana éta on atawa leuwih garis puseur (disebut "sideswipe") sarta teu aya deui jalan ngabuktikeun eta tanpa rékaman vidéo.

Diwangun-di pilihan mobil: Saterusna éta mungkin yen diadaptasi versi tina cams dasbor bisa manggihan jalan kana produksi mobil massa salaku fitur husus. Ngabogaan mobil saperti kalawan kaméra resmina Certified bisa dipikawanoh di premiums asuransi kawas ban tiis, alat alarem atanapi wahana hibrid. Ngan mikir ngeunaan cara nu lian transportasi kayaning planes atanapi kapal - duana sadayana dilengkepan kotak ngarekam sagalana hideung nu kajadian. Naha mobil kudu sagala béda?

Extension leyuran bayar-sakumaha-anjeun-drive: Aya disebut asuransi bayar-sakumaha-anjeun-drive nu keur hasil ditawarkeun ku sababaraha insurers. Mayar-sakumaha-anjeun-drive asuransi Etang premiums nurutkeun kabiasaan nyetir hiji individu urang, rewarding aman nyetir bari nyukcruk tur ngaronjatkeun waragad asuransi on gaya nyetir bahaya. A "kotak hideung" alat dipasang di wahana ngalacak parameter konci lalampahan tur Mindahkeun data kana insurer, anu lajeng ngatur laju premium. Dash Cam mangrupakeun extension logis tina asuransi ieu nu bisa ngalengkepan eta kalawan langkung data sarta wawasan.

Senang, senang, senang: Hiji pamakéan fun kaméra di mobil hiji nalika ngalakonan jalan lalampahan - Anjeun bisa gampil nyieun hiji jalan lalampahan video nice ngagabungkeun potongan video pangalusna. cams dasbor bisa meunang loba karya dilakukeun pikeun anjeun!

Di mana anjeun bisa manggihan kaméra mobil?

Muhun, kuring meunang milik sababaraha taun ka pengker via eBay. Kuring yakin anjeun bisa meunangkeun cams dash kiwari duanana dina Amazon atanapi eBay. A kaméra santun tangtu biaya sabudeureun sababaraha ratus dollar, aya ogé pilihan langkung mirah tapi écés kualitas (utamana batré) teu nu luhur.


Insurance Benefits of a Dashboard Cam for Your Car: Current Perspective and Outlook Related Video:


All we do is usually connected with our tenet " Customer to start with, Rely on initial, devoting on the food packaging and environmental protection for 1080p Full Hd Car Camera , Dash Cam anu nempel Pikeun Eunteung , Car Surveillance Camera , The company has numbers of foreign trade platforms, which are Alibaba,Globalsources,Global Market,Made-in-china. "XinGuangYang" HID brand products sell very well in Europe, America, Middle East and other regions more than 30 countries.
WhatsApp Online Chat !